Despre proiect


Logo PEDITEL 1791-01

PEDITEL 1791 – este un call center pediatric medical non stop care oferă sfaturi medicale, non–stop, functioneaza la nivel national si este initiat și implementat de către Fundația Părinți din România.

1791 este un număr cu tarif normal valabil în rețeaua: Vodafone, Orange, Telekom fix și mobil; (doar pentru cartelele prepay Telekom trebuie să aveți credit în eurocenți, nu minute naționale sau oferte special, creditul este beneficiul exclusiv al operaotrului Telekom, NU este o plata catre serviciul Peditel 1791) .

Apelarea din rețeaua RDS-RCS/ Digi fix si mobil  se face la *1791

PEDITEL 1791 –  se adresează oricărui părinte care dorește să obțină un sfat medical pentru afecțiuni fără risc vital pentru copilul său.

PEDITEL 1791 – s funcționează non stop, 24/7, fiind deservit de un medic specialist.

PEDITEL 1791 –  oferă prin medicul specialist/primar de gardă primele sfaturi medicale, până la prezentarea copilului pentru un consult medical.
Pentru a folosi serviciul PEDITEL apelați numărul scurt 1791 de pe telefonul dumneavoastră, din rețelele Vodafone, Orange, Telekom . Numărul scurt 1791 NU este un număr cu suprataxă.  Pentru apelarea de pe cartelele PrePay  Telekom aveți nevoie de credit in euro , nu de minute în ofertă. 

Pentru apelarea din reteau Digi fix si mobil tastati *1791

Salveaza in telefon 1791-01