Sponsor PEDITEL 1791 Cluj

Serviciul PEDITEL 1791 a fost sponsorizat în 2014, la Cluj, de Fundația Vodafone România, prin proiectul Mobile for Good.

Fundația Vodafone România este o organizație nonguvernamentală puternic implicată în dezvoltarea comunității. Fundația Vodafone România face parte din Fundația Vodafone Group, organizație internațională cu filiale în toate cele 28 de țări în care compania Vodafone este prezentă.

Tehnologia schimbă lumea în mai bine!Foundation Logo VDF red

Fundaţia Vodafone a lansat în anul 2012 Mobile for Good, cel mai amplu program din România care foloseşte tehnologia mobilă pentru a îmbunătăţi viaţa persoanelor dezavantajate fizic şi/sau social.

Cu o investiţie iniţială de 500.000 de Euro din partea Fundaţiei Vodafone şi beneficiind de accesul la reţeaua şi serviciile Vodafone, Mobile for Good a debutat în 2012 cu programe speciale care au venit în sprijinul a trei categorii de beneficiari: persoane bolnave de diabet, bătrâni care au nevoie de îngrijire la domiciliu şi sportivi cu dizabilităţi intelectuale.

În 2013, cu un aport de 600.000 de Euro, a fost extins numărul beneficiarilor din proiectele lansate în 2012 şi, în plus, au fost incluse alte trei proiecte noi: soluţia de telemedicină 4G în noua secţie de terapie intensivă nou-născuţi din Spitalul Marie Curie din Bucureşti, un call-center pediatric în judeţul Cluj şi extinderea soluţiei de telemedicină video de pe ambulanţele SMURD în toată ţara.

Programul Mobile for Good este finanțat de către Vodafone Group Foundation și se derulează în 28 de ţări.