2%


DESCARCA FORMULAR 2 %

2 minute dureaza  completarea  formularului 230, cunoscut ca formularul 2%.

2 minute poate face diferenta pentru viata!

Ajuta-ne sa aducem a 2-a linie de garda la Peditel 1791

2% de la tine, inseamna 10 copii ajutati de medicii PEDITEL 1791.

 Motto-ul nostru este ”Un apel si panica dispare”

Noi credem ca fiecare copil merita sa fie fericit. Iar parintii linistiti. Dar, cand sunt mici, copiii se imbolnavesc des. Si cel mai frecvent noaptea si in weekend. 🙂 Si multi parinti au ”experimentat” din pacate acest lucru.

De aproape 4 ani, o echipa dedicata de medici, la PEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon non stop,ofera sfaturi medicale cu profesionalism, empatie, calm si dedicare. Ca parinte iti este foarte greu sa induri suferinta copilului, chiar si cand are o banala raceala, iar gandul de a astepta peste 3 ore in UPU nu ti se pare o solutie viabila.

Pentru noi, fiecare copil conteaza, iar in 2018, ne-am propus ”Un copil mai putin in spital”, asa ca te rugam ca anul acesta sa ne sprijini in campania 2%.

Haide sa facem impreuna Romania Bine. Cu ajutorul tau, redam zambetul copiilor. Anual ajutam peste 53.000 de copii sa NU mai ajunga in spital, daca nu au o urgenta medicala.  Pana in prezent am ajutat peste 87,000 de copii, iar in 2018 vom deveni cea mai mare unitate medicala din Romania- cu peste 120,000 de cazuri rezolvate.

… dar pentru ca visul nostru sa devina realitate, avem nevoie de sustinerea ta.
 Redirectioneaza 2% din impozitul  pe salariu catre Peditel 1791

Confortul si linistea familiei este la un apel distanta de medicul Peditel 1791.

2% de la tine, ajuta 10 copii. Anul trecut, prin campania 2% am asigurat functionarea serviciului Peditel 1791 pentru 2 luni.

Ofera copiilor sansa sa creasca sanatos.

5.000 de formulare 2% asigura sfat medical pentru 50.000 de copii. Roaga-ti colegii, prietenii, familia, bunicii (chiar daca sunt pensionari, anul acesta pot completa si ei formularul, daaca au o penstie de peste 1300 lei) sa completeze formularul atasat. Dureaza 2 minute completarea lui. 2 minute pentru o viata.

Atasat ai cateva informatii cum am ajutat pana acum copiii, iar AICI Alexandra, mama Elenei si a micutului Matei ne spune ce inseamna pentru ea, Peditel 1791 🙂

Trimite formularul prin posta si il depunem noi la ANAF.

Adresa noastra:
FUNDAȚIA PĂRINȚI DIN ROMÂNIA
Str. Franz Liszt nr 30, et 3
Cluj Napoca, judetul Cluj
cod postal 400696
Mobil: 0726335273
Multumesc
Impreuna facem Romania BINE
Schimbarea incepe cu implicarea ta!

Cristina & Echipa medicala Peditel 1791 iti multumesc in numele copiilor
P.S. Suntem  non stop, la un apel distanta de toti parintii din Romania, fie ca locuiesc  in centrul capitalei, fie intr-un catun uitat de lume… in Romania profunda.

Judetul Tulcea este in primele 8 judete ca numar de apeluri catre medicii Peditel 1791, Tulcea- un judet campion la lipsa medicilor din comunitate (sunt 3 pediatri, care ajung de 3 ori pe saptamana, de la Bucuresti…)

Peste 31% dintre apeluri sunt din mediul rural, iar 15% din sate care fie nu au medic deloc, fie au un spital la minim 50 de km.

Iata de ce formularul tau 2% conteaza. Asa ca te rog sa te implici pentru sanatatea copiilor din Romania.

Oamenii ca tine duc Romania spre normalitate.

E in puterea ta sa schimbi in BINE Romania. Gestul tau conteaza.

Impreuna schimbam Romania in Bine!

Cristina ” Mama” Peditel 1791 & Echipa medicala Peditel 1791 iti MULTUMESC